고려대학교 4단계 BK21 지속가능생활시스템융합교육연구단

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Korea University

BK21 FOUR R&E Center for Sustainable Living System

Who

[Who]

 

KU-Cambridge Climate makEAThon is open to innovative individuals aged 18+ from all backgrounds and genders, including:

 

▶ Aspiring entrepreneurs

▶ Ambitious innovators and nudgers

▶ Compelling storytellers and communicators

▶ Imaginative foodies

▶ Creative makers and designers

▶ World-class researchers, scientists, and sociologists

▶ People who observe others and get a kick out of solving difficult challenges

 

You DO NOT need to be a professional in climate science or food technology. Just be willing to bring your expertise, passion and team spirit to work collaboratively to solve the challenge. PEOPLE FROM ALL DISCIPLINES, ESPECIALLY FROM FOOD SCIENCE, CONSUMER BEHAVIOUR, EDUCATION, DESIGN, ENGINEERING AND BUSINESS ARE HIGHLY ENCOURAGED TO APPLY. We are committed to diversity and members of under-represented groups are particularly encouraged to apply.

 

 

[누구?]

 

고려대-케임브리지 기후 식생활 메이커톤은 18세 이상의 혁신적인 모든 이에게 배경과 성별에 상관없이 열려있습니다.

 

▶ 창업을 꿈꾸는 이

▶ 야망이 있는 혁신가

▶ 끝내주는 이야기꾼

▶ 상상력이 풍부한 음식애호가

▶ 창의적인 디자이너와 메이커

▶ 세계를 이끌 연구자, 과학자, 사회학자

▶ 사람들의 행동을 관찰해서 문제를 해결하는 해결사

 

기후과학 전문가나 식품기술 전문가일 필요는 없습니다. 여러분의 고유한 전문성과 열정, 팀정신을 가지고서 협력하여 문제를 해결할 의지면 됩니다. 여러분야 가운데 식품과학, 소비자 행동, 교육, 디자인, 공학, 비즈시느 분야는 특히 환영입니다. 우리는 또한 다양성을 중요시하므로 다양한 분들의  적극적인 지원을 독려합니다.